Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 60€
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2310 747 238

Αποστολές & Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές και αλλαγές

Tα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι για την Ελλάδα 4 ευρώ για την επιστροφή και 4 ευρώ για την αποστολή του νέου προϊόντος.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η εταιρεία fent διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και στην έδρα μας, με τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα που βρίσκεται Θεοδόσιου Σταύρου 8Α στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης

Όροι επιστροφής

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής ( Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται αποδεκτές κι επιστρέφονται στον πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι καμία αλλαγή/επιστροφή δε γίνεται δεκτή εάν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail στο info@fent.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310 747238.

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@fent.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310 247238 για τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Τα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή είναι τα παρακάτω:

FENT

Θεοδοσίου Σταύρου 8Α,

Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54 629

2310 747238

 

Υπαναχώρηση – Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του fent.gr.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το fent.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

 

Υπαναχώρηση

 

Σε περίπτωση Υπαναχώρησης, έχετε το δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Αυτή η «περίοδος χάριτος» λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου.

 

Για το ποσό θα γίνει κατάθεση, εντός 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής των εμπορευμάτων, σε συνεργαζόμενη τράπεζα (ALPHA), με δικαιούχο τον πελάτη. Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση αγοράς με κάρτα ή viva wallet είτε paypal, το ποσό επιστρέφεται εκεί από όπου έγινε η αγορά.

Λανθασμένες Αποστολές

Σε περίπτωση μη συνάφειας του προϊόντος παραλαβής με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@fent.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310 747238.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος δύνανται οι επιλογές της επισκευής (εάν αυτό είναι δυνατόν),της αντικατάστασης ή της υπαναχώρησης. Σε περίπτωση ελαττώματος λόγω δικής σας υπαιτιότητας (ακαθαρσίες, φθορές κτλ.) οι δεσμεύσεις της Εταιρείας μας δεν υφίστανται κι η επιστροφή των προϊόντων δε γίνεται αποδεκτή.

Η συσκευασία τους πρέπει να είναι ακριβώς όπως στην αρχική κατάσταση παραλαβής από εσάς (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (Δελτίο Παραγγελίας, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε γίνονται αποδεκτές κι επιστρέφονται στον πελάτη.